середа, 1 квітня 2015 р.

На виконання Закону України «Про безоплатну правову допомогу», наказу Міністерства юстиції України «Про затвердження Порядку роботи громадської приймальні з надання з надання безоплатної первинної  правової допомоги», Положення про районні, районні у містах, міські (міст обласного значення), міськрайонні і міжрайонні управління юстиції,  в Солонянському районному управлінні юстиції створені та діють громадські приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги.
 Метою Громадської приймальні є сприяння забезпеченню правового захисту конституційних прав, свобод та інтересів громадян органами виконавчої влади, поширення правових знань, підвищення рівня правової культури населення Солонянщини, надання малозабезпеченим верствам населення (пенсіонерам, інвалідам, учасникам війни, багатодітним сім’ям, молоді тощо) кваліфікованої юридичної допомоги, що виражається в:
·   Ознайомленні з діючими нормативно-правовими актами;
·   Наданні безкоштовних консультацій та роз’яснень правових питань;
·   Надання допомоги щодо оформлення документів правового характеру;
·   Надання інформації про повноваження органів та установ, що діють на території району.
 Громадська приймальня при Соонянському районному управлінні юстиції проводить прийом громадян за наступним графіком:
-  кожного вівторка, з 08:00 до 17:00 години в приміщенні районного управління юстиції, за адресою:  смт. Солоне, вул. Кірова, 5;
- кожного четверга, з 08:00 до 15:00 години в приміщенні Солонянської районної бібліотеки, за адресою:  смт. Солоне, вул. Гагаріна, 20.