вівторок, 8 вересня 2015 р.

Міністерство юстиції за підсумками 9 місяців роботи зайняло 1 місце серед усіх міністерств та відомств у процесі запровадження реформ. Про це свідчать показники Мін'юсту в окремому розділі урядового порталу, на якому в режимі реального часу кожне міністерство звітує про стан виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України.
Згідно з представленими результатами, Мін’юст має найбільшу кількість виконаних завдань - 62,7%,  серед тих, що виконуються – 32,5% і серед запланованих – 4,8%. При цьому немає жодного завдання, яке б міністерство не виконало.
Нагадаємо, 28 серпня, під час звіту Уряду, Кабінет Міністрів України відкрив окремий розділ порталу (http://program.kmu.gov.ua/) з даними про стан виконання урядової програми реформ. Для кожного міністерства створена окрема рубрика, де перелічені всі завдання, які має виконати міністерство з відповідними етапами виконання, які щоденно вносяться на сайт.
Таким чином кожен громадянин може відстежувати в режимі реального часу роботу міністерств, користуючись для зручності інфографікою, якою представлено арифметичний результат виконання програми кожним міністерством.
Ознайомитись більш детально зі станом виконання Мін'юстом нормативних актів можна на відповідній сторінці Міністерства юстиції http://program.kmu.gov.ua/organization/17.