четвер, 14 січня 2016 р.

РЕФОРМИ ТТРИВАЮТЬНа Львівщині до травня 2016 року ліквідують всі районні міські управління юстиції.Про це під час прес-конференції заявив начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський

За його словами, відповідні правові акти на рівні міністерства юстиції України буде підписано на початку 2016 року.
«Ліквідація районних міських управлінь юстиції на Львівщині стане революційним кроком у форматі цілої України. Фактично до травня наступного року в області не буде жодного районного міського управління юстиції. Замість них з’явиться нова юстиція. Це будуть фронт-офіси (спеціальні центри надання адміністративних послуг), до яких люди приходитимуть і отримуватимуть, по-перше, усмішку, а по-друге, – допомогу у вирішенні будь-яких питань», – пояснив Жукровський.
Загалом в області існує 25 районних міських управлінь юстиції. Як зазначив начальник головного територіального управління юстиції області, відповідно до нововведення планується скоротити штат у кількості близько 100 чиновників. Нині вже скорочено 5% від загальної чисельності працівників юстиції.
Жукровський також додав, що завдяки таким великим та амбітнім планам в області з’явиться юстиція нового зразка.
 «Ми отримаємо юстицію без шаблонів, стереотипів. Це буде ефективна служба по всіх напрямках діяльності: реєстрації, нотаріату, банкрутства, виконавчої служби», – підкреслив керівник.